Atatürk İlkokulu
Bahçelievler Mah. Emniyet Müdürlüğü Arkası MERKEZ / ŞIRNAK

VİZYON

Okulumuzda, mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren idealist ve özgür bireyler yetiştirmek. Okulumuzu, bilimsel ve sportif alanda başarılı öğrenciler yetiştirerek, çevremizde güvenilir, eğitim kalitesiyle örnek duruma getirmek. Bütün personelimizi, okulumuzda çalışmaktan; her öğrenciyi bu okulda okumaktan zevk alır duruma getirmek. Okulumuzda herkesin, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması, kendini yenileyip geliştirmesini sağlamaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde, çevresine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, araştıran, sorgulayan, gelişime açık, bilimselliğe önem veren; toplumun beklentilerine ayak uyduracak, ülkemizi geleceğe taşıyacak, dürüst, çalışkan, kendisine güvenen bireyler yetiştirmektir.

İkili

Doğal Gaz